Home

WorkTransfer is...

...uw partner in Personal Recruitment en assessment. Wij verbinden vakmensen en bedrijven met elkaar. Daarbij streven we naar constructieve arbeidsrelaties waarin iemands potentieel maximaal tot uitdrukking kan komen.

Personal Recruitment
WorkTransfer werkt samen met ambitieuze vakmensen en interim professionals. Mensen die bewust bezig zijn met hun loopbaan. Op betrokken wijze staan wij continu met hen in contact. Zodoende bouwen wij een persoonlijke en duurzame relatie op. Op het moment dat zij hier de behoefte toe voelen, plaatsen wij deze mensen in de werkomgeving die aansluit op hun potentieel, ambities en interesses. We noemen dit Personal Recruitment. 

Vaste posities en tijdelijke opdrachten 
WorkTransfer is gespecialiseerd in de vakgebieden Finance en HRM. We richten ons op werving & selectie, detachering en interim-management. Samenwerken is ons motto. Doelgericht, effectief en met plezier. Dankzij onze ruime kennis en ervaring én onze persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze, weten wij optimaal invulling te geven aan de gewenste carrièreontwikkeling van vakmensen en de vraag op de arbeidsmarkt. Wij staan continue met een diversiteit aan bedrijven in contact over hun behoeften op het gebied van de instroom van personeel.

Assessment
WorkTransfer verzorgt maatwerk assessments . Voor zowel de inzet van een selectieassessment of een ontwikkelassessment bent u bij ons op het juiste adres. Met de inzet van een assessment komt u in het bezit van een gedegen rapport dat waardevolle, relevante en concrete inzichten zal verschaffen over uw kandidaat of werknemer. Dit kan u bijvoorbeeld vele euro's besparen tijdens werving-&selectieprocedures of ervoor zorgen dat uw organisatie sneller doelgerichte acties kan ondernemen in (persoonlijke) ontwikkeltrajecten of tijdens reorganisaties.

De afname van een assessment verzorgen wij onder andere op ons kantoor in Arnhem en Utrecht en de afname kan ook op locatie plaatsvinden.

Bedrijfsfilm

WorkTransfer is onderdeel van de Constructief Groep. Samen met InterGentes (Training & Coaching) en InterTransfer (Re-integratie & Outplacement) streven wij naar Maximalisatie van Menselijk Potentieel. Onze dienstverlening is perfect op elkaar afgestemd. Benut de gezamenlijke kennis van onze bedrijven en sta versteld van het resultaat.
Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie