Ervaringen

Ervaringen van onze kandidaten en klanten zijn van belang. Voor u om te lezen hoe anderen de samenwerking met onze organisatie hebben ervaren. Voor ons om te bezien of men ook daadwerkelijk datgene ervaart waar wij voor staan en hoe wij als partij in de markt gezien willen worden. Graag delen wij dan ook de bevindingen van enkele bemiddelde kandidaten en klanten met u.

Afdeling P&O, Naviva Kraamzorg te Deventer:

“WorkTransfer heeft de afgelopen periode een belangrijke bijdrage geleverd aan verschillende processen in onze organisatie, zoals:

  1. Werving- en selectieprocedures als het gaat om het geven van een geschiktheidsadvies door inzet van een selectieassessment:
    • Voor Kraamverzorgenden voor een BBL opleiding. Naviva Kraamzorg ging starten met een BBL opleiding voor het beroep van kraamverzorgende. De ervaring is dat wij een groot aantal kandidaten krijgen voor deze opleiding en om zo snel mogelijk de juiste kandidaten te selecteren, hebben wij WorkTransfer gevraagd ons te ondersteunen in dit proces. Wij gaan ervan uit dat wij na 1 jaar opleiding 75% van onze kandidaten kunnen verwelkomen als nieuwe kraamverzorgenden.
    • Van kantoormedewerkers.
  2. De inzet van  ontwikkelassessments. Door deze adviezen  is er een diagnose vastgesteld  van het potentieel en de ontwikkelmogelijkheden van een afdeling. Dit alles heeft gezorgd dat de  leidinggevende op de afdeling gericht(er) kan sturen én er een betere aansluiting tussen de –individuele- teamleden gecreëerd is.

Het intake gesprek met WorkTransfer was gelijk een open en eerlijk gesprek waardoor wij al snel een gevoel hadden dat er een perfecte match was en zij een goede bijdrage aan onze organisatie konden leveren. Zij denken in alle contacten proactief mee in het vormgeven van alle processen. Daarnaast hebben zij veel ervaring met assessments , omscholing en persoonlijke coaching. Voor ons betekent Worktransfer een enorme persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie, kwaliteit van dienstverlening en snelheid van handelen van eenieder."

Marc Sanders, DGA Arma Verhuur:

" Onlangs heeft WorkTransfer mij ondersteund bij de werving & selectie van een personeels- en salarisadministrateur. Dit hebben ze geweldig gedaan, beter kan gewoon niet. In één keer de juiste en uitstekend passende kandidaat!"

Bontje Pool, (voormalig) Hoofd P&O bij Presikhaaf Bedrijven:

"WorkTransfer betekent voor mij helderheid, slagvaardigheid, oprechte persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit!

Lees meer: Bontje Pool, (voormalig) Hoofd P&O bij Presikhaaf Bedrijven:

Threes Geelen, Hoofd P&O bij ROC A12:

"Vorig jaar heeft WorkTransfer voor een tweetal vacatures op mijn afdeling P&O de werving en selectie verzorgd. Dit is succesvol verlopen en ik ben enthousiast over de wijze waarop ze dit hebben aangepakt.

Lees meer: Threes Geelen, Hoofd P&O bij ROC A12:

Louise Engbers, Sr. P&O Adviseur a.i. bij Tribase:

“Moniek valt direct op door haar enorme betrokkenheid, zowel bij haar kandidaat als opdrachtgever.

Lees meer: Louise Engbers, Sr. P&O Adviseur a.i. bij Tribase:

M.S., bemiddeld naar een functie als Chef Magazijn & Expeditie:

“Ik ben benaderd door WorkTransfer. Zij hadden voor mij een functie passend bij mijn CV. Je zou zeggen: ”Dat is hun werk”, maar bij hun is het méér, is mijn ervaring.

Lees meer: M.S., bemiddeld naar een functie als Chef Magazijn & Expeditie:

Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie