Threes Geelen, Hoofd P&O bij ROC A12:

"Vorig jaar heeft WorkTransfer voor een tweetal vacatures op mijn afdeling P&O de werving en selectie verzorgd. Dit is succesvol verlopen en ik ben enthousiast over de wijze waarop ze dit hebben aangepakt.

 

Personal Recruitment herken ik hier helemaal in; een persoonlijke en grondige aanpak vind ik namelijk typerend voor hun werkwijze. Ze gaan op een plezierige manier het gesprek met mij aan en verdiepen zich echt in de organisatie, bedrijfscultuur en functie-inhoud. Ze spreken de taal, kennen de vakgebieden waarin ze zijn gespecialiseerd en weten inhoudelijk goed waarover ze praten.

Dit zijn mijns inziens belangrijke ingrediënten op grond waarvan ze in staat zijn een kandidaat te selecteren die met zijn persoonlijke kwaliteiten prima aansluit op de werkomgeving. Hiermee leveren ze echt een meerwaarde en zie ik WorkTransfer als een fijne samenwerkingspartner.


Ik ben nieuwsgierig naar de verdere mogelijkheden voor het uitbreiden van onze samenwerking, bijvoorbeeld in relatie tot de dienstverlening van de overige werkmaatschappijen van de Constructief Groep. Ik vind het prettig dat ik over deze diensten met één en dezelfde accountmanager (Moniek Jansen) in gesprek kan blijven."    

 

Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie