Afdeling P&O, Naviva Kraamzorg te Deventer:

“WorkTransfer heeft de afgelopen periode een belangrijke bijdrage geleverd aan verschillende processen in onze organisatie, zoals:

  1. Werving- en selectieprocedures als het gaat om het geven van een geschiktheidsadvies door inzet van een selectieassessment:
    • Voor Kraamverzorgenden voor een BBL opleiding. Naviva Kraamzorg ging starten met een BBL opleiding voor het beroep van kraamverzorgende. De ervaring is dat wij een groot aantal kandidaten krijgen voor deze opleiding en om zo snel mogelijk de juiste kandidaten te selecteren, hebben wij WorkTransfer gevraagd ons te ondersteunen in dit proces. Wij gaan ervan uit dat wij na 1 jaar opleiding 75% van onze kandidaten kunnen verwelkomen als nieuwe kraamverzorgenden.
    • Van kantoormedewerkers.
  2. De inzet van  ontwikkelassessments. Door deze adviezen  is er een diagnose vastgesteld  van het potentieel en de ontwikkelmogelijkheden van een afdeling. Dit alles heeft gezorgd dat de  leidinggevende op de afdeling gericht(er) kan sturen én er een betere aansluiting tussen de –individuele- teamleden gecreëerd is.

Het intake gesprek met WorkTransfer was gelijk een open en eerlijk gesprek waardoor wij al snel een gevoel hadden dat er een perfecte match was en zij een goede bijdrage aan onze organisatie konden leveren. Zij denken in alle contacten proactief mee in het vormgeven van alle processen. Daarnaast hebben zij veel ervaring met assessments , omscholing en persoonlijke coaching. Voor ons betekent Worktransfer een enorme persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie, kwaliteit van dienstverlening en snelheid van handelen van eenieder."

Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie