M.S., bemiddeld naar een functie als Chef Magazijn & Expeditie:

“Ik ben benaderd door WorkTransfer. Zij hadden voor mij een functie passend bij mijn CV. Je zou zeggen: ”Dat is hun werk”, maar bij hun is het méér, is mijn ervaring.

Een kennismakingsgesprek met WorkTransfer volgde al snel en dat verliep zeer hartelijk, gestructureerd, open en eerlijk. Ik had een gevoel dat we elkaar langer kenden. Ik vind dat daar hun kwaliteit ligt. Ze zijn in staat zich te verdiepen in een CV versus vacature, de juiste match te maken en op een correcte manier gesprekken aan te gaan.

Daarbij komt wat mij betreft het meest belangrijke aspect, ’communicatie’ om de hoek kijken. Mijn ervaring was dat dit veelal stopt op het moment dat je ergens op gesprek gaat en dan regelmatig zelf moet bellen hoe het gegaan is. Bij WorkTransfer dus niet! Er is een constante communicatie geweest van hun uit om te vernemen wat de stand van zaken is. Ze vragen naar je gesprekken, evalueren dit bij de werkgevers en koppelen terug. Bijna elke verandering in de status van je sollicitatie wordt gecommuniceerd. En was er een weekje niets te melden dan werd je gebeld uit pure interesse.

Samengevat zie ik WorkTransfer als een communicatief sterk opererende organisatie met oog voor detail en zorg voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer.”
Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie