Personal Recruitment voor kandidaten

In onze dienstverlening draait het in de eerste plaats om ons netwerk van vakmensen en interim professionals binnen de vakgebieden Finance en HRM. Wij staan dan ook graag met u in contact. Wij weten als geen ander dat u op diverse momenten in uw carrière er behoefte aan hebt om met een onafhankelijke gesprekspartner te sparren over uw loopbaan, ambities en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het maken van een carrièrestap is veelal niet eenvoudig. Op deze momenten vraagt u zich als individu namelijk af welke nieuwe werkomgeving en functie-inhoud goed bij u past. Bij WorkTransfer vindt u op deze momenten de gesprekspartner die u zoekt.

Uw loopbaan
Wij besteden veel aandacht aan reflectie op uw loopbaan en staan uitgebreid stil bij uw oriëntatie op een nieuwe werkomgeving. Onze personal recruiters vormen een klankbord voor u en staan op een persoonlijke, oprechte en integere wijze met u in contact. Van een concrete vacature of opdracht is in de beginfase van het contact veelal nog geen sprake. Die volgt later. Eerst staat u als persoon centraal. Als de fase van reflectie en oriëntatie is afgerond, volgen de mogelijkheden op de arbeidsmarkt vanzelf. Dan willen we graag deuren voor u openen en u op een betrokken en gedreven wijze heel gericht naar een nieuwe werkomgeving bemiddelen. Een werkomgeving die aansluit op uw potentieel, ambities en interesses. Maatwerk dus; daar kunt u op vertrouwen. Zowel voor vaste posities als tijdelijke opdrachten kunnen wij voor u van betekenis zijn.

Ons netwerk
Wij werken samen met een diversiteit aan bedrijven: zakelijke dienstverleners, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, accountantskantoren, overheidsorganisaties en bedrijven in het MKB segment behoren bijvoorbeeld tot onze klantenkring.

Spreken onze mogelijkheden en werkwijze u aan? Laat dan uw gegevens achter. Wij komen graag met u in contact.

Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie