Tijdelijke opdrachten

Voor ZZP’ers en vakmensen die graag op projectbasis werken, bieden wij interessante mogelijkheden. Finance en HRM zijn de vakgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd. Wij bieden u uitdagende opdrachten die perfect aansluiten op uw expertise, kwaliteiten en interesses. Deze opdrachten bestaan uit:
  • Overbruggingstrajecten, bijvoorbeeld wegens ziekte of zwangerschap;
  • Verandertrajecten, bijvoorbeeld in geval van een reorganisatie;
  • Projecten in het kader van extra capaciteit, bijvoorbeeld vanwege een toenemend werkaanbod.
Afhankelijk van uw voorkeuren en ervaringen kunnen wij u dus een passende opdracht bieden. Hierover gaan wij dan ook graag op persoonlijke wijze met u in gesprek. Een bemiddeling vanuit WorkTransfer is immers maatwerk.

Wij staan voortdurend in contact met een diversiteit aan bedrijven om hun behoeften op het gebied van instroom van tijdelijke medewerkers in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij bij invulling van deze behoeften optimaal aansluiting zoeken op uw ervaring, interesses en potentieel. Zodoende weten wij u te koppelen aan de juiste opdracht en in een werkomgeving te plaatsen waarin u voor een bepaalde periode van toegevoegde waarde bent. Onze aanpak is mede succesvol door onze persoonlijke aandacht, inzet, gedrevenheid en expertise.

Op het moment dat u uitvoering geeft aan een opdracht blijven wij op persoonlijke wijze met u in contact staan en denken dan, desgewenst, graag met u mee. U hebt ook dan te maken met een vast aanspreekpunt welke tevens als sparringpartner voor u fungeert.

Spreken onze mogelijkheden en werkwijze u aan? Laat dan hier uw gegevens achter.
Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie