Vacatures

Als u op zoek bent naar een vaste functie, bent u bij ons aan het juiste adres. Finance en HRM zijn de vakgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd. Op grond van onze kennis en ervaring hebben we de afgelopen jaren al vele vakmensen naar een passende werkomgeving bemiddeld. De functies lopen uiteen van Administrateur, Controller tot Manager Finance én van HRM medewerker, HRM adviseur tot hoofd van een HRM afdeling.

WorkTransfer beschikt over een netwerk van bedrijven waarmee we voortdurend in contact staan om de behoeften op het gebied van instroom van medewerkers in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij optimaal inspelen op uw behoeften en wensen met betrekking tot een nieuwe werkomgeving. Wij weten u te koppelen aan de juiste functie en werkomgeving. Onze aanpak is mede succesvol door onze persoonlijke aandacht, inzet, gedrevenheid en expertise.

Onze werkwijze
Tijdens onze bemiddeling werken wij discreet en gaan we vertrouwelijk met de door u verstrekte gegevens en informatie om. U krijgt een vast aanspreekpunt waarvan u mag verwachten dat hij duidelijk communiceert, een voortvarende en persoonlijke werkwijze hanteert en snel schakelt. Hij vormt een sparringpartner voor u. Niet alleen in de oriëntatie op en bemiddeling naar een nieuwe baan, maar ook als u in de nieuwe werkomgeving bent gestart. Wij onderhouden graag het contact met u. Wij streven immers naar duurzame arbeidsrelaties. 

Spreken onze mogelijkheden en werkwijze u aan? Laat dan hier uw gegevens achter.
Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie