Personal Recruitment voor werkgevers

Voor bedrijven zorgen wij voor een adequate en optimale oplossing op het gebied van instroom van nieuwe (tijdelijke) medewerkers. Wij bouwen aan en onderhouden een duurzame relatie met u en zijn op grond hiervan in staat om u snel met de juiste vakmensen in contact te brengen. Dit doordat wij voortdurend met een diversiteit aan vakmensen (binnen de vakgebieden Finance en HRM) in contact staan over hun loopbaan en ambities, weten wat hen motiveert én een persoonlijke relatie met hen opbouwen. Het gaat om vakmensen die een aanwinst vormen voor uw organisatie bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Doordat wij niet alleen naar opleiding en werkervaring kijken, maar juist veel aandacht schenken aan de vaardigheden, attitude en ambitie van deze mensen selecteren we heel gericht. Zowel in uw vraag naar vaste ondersteuning als tijdelijke capaciteit (in de vorm van detachering of interim-management) kunnen wij voorzien.

Samenwerking
Een samenwerking met onze organisatie kenmerkt zich door maatwerk, zorgvuldigheid, transparantie, snelheid en flexibiliteit in handelen en een adequaat resultaat. Deze werkwijze mag u als vanzelfsprekend van ons verwachten. Wij gaan namelijk graag nog een stap verder: vanuit absolute service, toewijding, gedrevenheid en integriteit maken wij iedere samenwerking tot een persoonlijke en duurzame samenwerking. Wij berusten niet voordat dit tot 100% tevredenheid bij alle betrokkenen heeft geleid. Maatwerk dus; daar kunt u op vertrouwen.

Onze meerwaarde
De dienstverlening van WorkTransfer houdt niet op nadat wij een succesvolle bemiddeling voor een vaste positie of tijdelijk project hebben gerealiseerd. Wij blijven aanspreekpunt en sparringpartner voor u. Tevens behoort het tot de mogelijkheden om coaching en/of training in te zetten om het potentieel van uw nieuwe medewerker optimaal te laten excelleren. Hierover kunt u meer lezen bij het onderdeel ‘De Constructief Groep’.

Wilt u graag met ons in contact komen? Laat dan uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie