Instroom vaste posities

Wij staan graag, vanuit een meedenkende en advisering houding, met u in contact. Door zicht te hebben op de specifieke wensen, mogelijkheden en bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie, kunnen wij een adequate en optimale oplossing op het gebied van de instroom van personeel realiseren. Hiertoe staan wij voortdurend in contact met onder andere administrateurs, controllers, financieel managers, HRM adviseurs, salarisadministrateurs en HRM managers. Voor zowel uitbreiding als vervanging weten wij het best passende antwoord voor u te realiseren. Ook behoort het tot de mogelijkheden uw vacante functie in eerste instantie voor een bepaalde periode op basis van detachering door ons in te vullen. Dit bijvoorbeeld als u het aantal FTE’s binnen uw organisatie nog niet kunt uitbreiden. In dat geval kan de werknemer eerst bij WorkTransfer in dienst treden en kan hij, na een overeengekomen periode, (kosteloos) door u worden overgenomen

Samenwerking
Over de wijze waarop wij in uw behoeften met betrekking tot de instroom van personeel voorzien, maken wij vanaf het begin heldere en transparante afspraken met u. Onze voorwaarden zijn concurrerend. Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing voor vervulling van uw behoeften te komen. In het vervolgtraject mag u verwachten dat er gedegen voorwerk is verricht en wij u open en eerlijk informeren over de voortgang. Kandidaten presenteren wij middels een (geanonimiseerd) CV en persoonsbeschrijving.

Indien u eenmaal rechtstreeks met een kandidaat in contact staat, zijn wij faciliterend en bewaken wij de voortgang. Ons contact eindigt niet als er sprake is van een succesvolle bemiddeling. Wij streven immers naar duurzame arbeidsrelaties.

Wilt u graag met ons in contact komen? Laat dan uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie